Welkom

Beste Formule 1-fan,

Van harte welkom op onze site, we vinden het leuk dat je hier mee wilt doen! We hebben een doel met F1cover.nl en daar hebben we jouw hulp ook bij nodig. We willen graag een F1-site zijn met gedegen analyses, mooie verhalen en lezenswaardige artikelen. We zullen waarschijnlijk niet in staat zijn om alle artikelen te brengen zoals andere sites dat doen, maar we kunnen misschien samen veel meer.

We hebben veel gelezen op andere sites en vaak zien we dat de commentaren onder de artikelen blijk geven van veel inzicht, veel kennis van de F1, de historie van de F1 en alles wat daar bij hoort. Dàt maakt het volgens ons ook leuk om een site te bezoeken en artikelen te lezen, de reacties eronder. De meningen, de gezamenlijke “know-how” van de F1, dat wat je elders hebt gelezen, wat je je nog herinnert, dat is wat ook voor anderen interessant kan zijn.

Daarom hebben we ook de mogelijkheid van een gastcolumn. Als jij een leuk verhaal kent en dat leuk weet op te schrijven, dan zouden we dat graag plaatsen. Als je benieuwd bent wat anderen ervan vinden, of ze het leuk vinden, jouw verhaal, jouw schrijfstijl, jouw mening, dan kun je dat op deze manier testen.

Dus voor iedereen: Meld je aan! Dan kun je meepraten, krijg je het laatste nieuws via de nieuwsbrief als je je daarvoor inschrijft en hoor je bij de snelstgroeiende F1-site van Nederland!

Dat we veel van onze lezers verwachten, heeft ook consequenties voor wat we willen toelaten. Natuurlijk mag iedereen zijn of haar mening geven, maar we hebben daarvoor wel een aantal regels. We kunnen die het beste samenvatten met dat we hier met respect met elkaar om willen gaan. Dat is misschien wat algemeen, maar je weet precies, hoe jij niet benaderd wilt worden, dus weet je ook precies, wat je zelf niet moet doen. We willen graag inhoudelijke reacties. Of je een bepaalde coureur of zijn gedrag nu niet mag, dat kan allemaal wel meespelen, maar dat hoef je niet telkens te laten weten. Ook daarin kunnen we respectvol zijn. Het zijn 20 mannen die verschrikkelijk goed een auto kunnen besturen, beter dan wie dan ook, dus dat betekent dat we hen in hun waarde laten.

Waar regels zijn, moeten die ook gehandhaafd kunnen worden. Dat doen wij zelf, voorlopig, tenzij we daarvoor moderators gaan vragen. Maar voorlopig zullen wij dus zelf reacties weghalen, gebruikers aanspreken, maar bij voorkeur doen we dat niet.

Wij hopen dat je je hierin kunt vinden en dat je graag en veel wilt bijdragen , zodat F1cover.nl misschien wel tot de meest informatieve F1-site kan uitgroeien.