Gastcolumn

Beste lezers van F1cover.nl

Wij hebben deze rubriek van de gastcolumn speciaal in het leven geroepen omdat we zien dat er heel veel kennis en (leuke) ervaring zit onder de F1-fans in Nederland en daarbuiten. Het is helemaal in overeenstemming met ons idee dat we samen veel meer weten en tot veel betere analyses komen dan dat wij die zelf opschrijven. Het past ook in de gedachte dat we met meer diepgang en meer historie naar de F1 willen kijken. Dus, als je je geroepen voelt, om iets leuks te schrijven over de F1, een artikel over Max, een artikel over hoe jij de F1 beleeft, een column over een race van vroeger die je nog bijstaat , aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij plaatsen graag jouw column hier en je kunt dan zelf ook zien of je verhaal aanslaat, of anderen dat ook leuk vinden en of je dat misschien vaker wilt gaan doen!

Ooit begonnen met de eerste gastcolumns, waaronder die van een Britse Max-fan, Romy, zijn we nu in 2023 aanbeland bij een aantal fijne columnisten die prachtige eigen ervaringen opschrijven, scherpe stukken schrijven, gedegen analyses produceren en ook graag bereid zijn om hun mening te delen met de lezers zoals jij.