Speciaal voor jou verzameld, alle F1-video’s die je misschien al kende, maar hier handig voor jou op een rijtje. Als een video niet zichtbaar is, dan kun je die wel op youtube bekijken natuurlijk.

Welke zou je hier ook graag zien?

De beste F1-video's

WTF1 Abu Dhabi 2021 Editie

WTF1 podcast na Abu Dhabi 2021. Een podcast vanuit Engels perspectief, met een Ferrari, Red Bull en Mercedes-fan, die hun visie geven op de gebeurtenissen in Abu Dhabi. Waarom luisteren de Engelse fans hier nooit naar?

Hakkinen vs Schumacher

Video afspelen

Een klassieker uit 2000. Hakkinen en Schumacher in gevecht op Spa. Commentaar van Murray Walker en een jonge Martin Brundle. Ook toen ging het al over bandenmanagement en “dirty air”. 

Buitenom gaat niet, of toch wel?

Veel van wat ze nu zien van Max, heeft te maken met de “visitekaartjes” die  hij direct vanaf het begin van zijn carrière afgaf. Buitenom Nasr in Blanchimont was zo’n visitekaartje… Tegenstanders wisten vanaf dat moment dat Max in ieder geval niet te bang was om op hoge snelheid in te halen en net zo laat te remmen als nodig was om de actie te laten slagen. De video hiernaast is met commentaar achteraf van Max, David Coulthard en Eddie Jordan. 

Verstappen laat zien hoe het moet.

Alweer een visitekaartje, wie herinnert zicht deze race niet? Een race, waarvoor Niki Lauda himself zijn pet afnam! Max die de hoofdrol had in deze race. Niet gewonnen, wel de meest gevierde man van de dag. “Because I’m Dutch” gaf hij zelf als verklaring. Was het tot die tijd altijd Hamilton die als de beste in natte omstandigheden gevierd werd, na deze race had Max zijn naam ook gevestigd in natte omstandigheden!

Video afspelen

rookie Hamilton maakt een zeldzame fout.

Herinner je je deze nog? Hamilton, ver voordat Max zijn intrede deed in de F1 en hij als een jonge hond toen ook al tegen Alonso reed en een enorm dure fout maakte. Het zou hem later het kampioenschap kosten. Op dat moment had Hamilton veel meer Nederlandse fans dan nu het geval is, dus het was best even schrikken toen.

Verstappen wint het in de laatste ronde.

Deze mag natuurlijk niet ontbreken, hoewel daarmee het seizoen helaas anders afliep dan nodig was. Max had zoveel pech en tegenstand gehad in 2021, dat de safetycar en het behoud van track position door MB hem zeker toekwam, maar een meer afgetekende overwinning was natuurlijk mooier geweest. De meeste beelden zijn al zeer bekend, het commentaar van Sky, de reactie aan de pitmuur van Red Bull. Deze is vanuit het perspectief van de fans op de tribune!

Voorafgaand aan die inhaalactie..

En dan deze ook nog, laatste 5 ronden met al het radio-commentaar erbij. En een stukje vanuit de safetycar. Het blijft leuk!

Video afspelen

WTF1 Max Verstappen editie

Een soort lange bespreking van Max’ eerste overwinning in de Red Bull door het team van WTF1. De achtergronden, de promotie, de race zelf, de strategie.

Schumacher rijdt er achter op!

Deze mag natuurlijk niet ontbreken, de crash van Schumacher en Coulthard op Spa 1998. Zag je die live?

Video afspelen