De mooiste F1-video’s, beschrijf en link!

Beste bezoekers,

Soms zoek je naar een video, bijvoorbeeld van Max, van die ene keer dat hij op Spa in 2015 met Jos in een Renault RS liet zien hoe hij niets (i.t.t. Jos) maar dan ook helemaal niets uit lijkt te doen op de enorme snelheden waarmee hij daar rondraast.

Zo zijn er nog vele andere video’s die super leuk zijn om zo af en toe eens terug te kijken. Video’s over Max, de Formule 1 in zijn geheel, wellicht informatieve, of gewoon erg grappige video’s, kort en lang, alles is goed!

Jullie kunnen hieronder in de reacties jullie favoriete F1 video’s delen, door de link (URL) te plakken en een eigen beschrijving toe te voegen. Waarom is deze video zo merkwaardig volgens jou?

Deel dit artikel

4.5 2 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen
Nick
Admin
29 dagen geleden

“Who’s That Quote About Challenge! | Grill The Grid 2023 | Episode 3”

Deze video van het officiele F1 kanaal is leuk om een keer, of vaker te zien. Grappige quotes van onder ander Yuki blijven grappig, al helemaal als de coureurs dan raden wie het gezegd zou hebben!

https://www.youtube.com/watch?v=HLJY2RP6CdI

JohannF1
Schrijver
29 dagen geleden
Antwoord op  Nick

Grill the grid is inderdaad een leuke onderlinge competitie en levert leuke filmpjes op Nick. Zelf vind ik Yuki ook altijd hilarisch met zijn bijdragen. Heerlijk mannetje is het.

JohannF1
Schrijver
29 dagen geleden

Mij staat de hilarische persconferentie voorafgaand aan Silverstone 2019 nog bij. De zogenaamde pubegate waar Lando en Danny Ric onderling de grootste lol hebben, en niet meer bijkomen van het lachen. Betreft het zogenaamde pubegate

https://youtu.be/l20BlZn1yv4?si=EJ6I6aW9A9_kod2a

Eline F1
Schrijver
27 dagen geleden

Interessante vraag! Een simpel antwoord echter:

https://www.youtube.com/watch?v=7QJ-N-AQJYc

In de eerste chicane ging het al fout met meneertje Connelly, z’n klapstuk moest echter nog komen door de gelapte auto’s lekker te laten hangen tussen Verstappen en z’n natte droom 44 na de crash van Latifi.
Maar goed, gerechtigheid met het oog op het gehele seizoen heeft z’n weg gevonden, al kostte het Masi z’n koppie op het altaar van Mercedes en FIA. Lees wel, het FIA van toen nog, Ross Brawn was volgens mij al weg, maar er zat nog ene mevrouw Rao. Het in stand houden van de dominantie van Mercedes was toen nog heel gewoon.

Lees meer