Zo wordt Charles Leclerc Wereldkampioen

Allemaal mooi, die bespiegelingen waar en wanneer Max wereldkampioen wordt, maar wat te denken van Charles Leclerc’s kansen?

Wij denken wel dat het kampioenschap “in de tas” zit, Dat Max “de beker met anderhalve hand beet heeft” en meer van dat soort beeldspraak, maar de strijd is nog niet gestreden hoor!

Charles Leclerc kan wereldkampioen worden, als hij in Singapore, Japan, Austin, Mexico, Brazilië en Abu Dhabi wint en de snelste rond pakt en Max dan telkens 7e of lager eindigt. (of uitvalt natuurlijk, dan mag Max natuurlijk nog beter zijn dan 7e in sommige GP’s)

En, als Leclerc dan niet steeds de snelste ronde weet te pakken, dan heeft hij iets meer geluk nodig, want dan mag Max niet hoger eindigen dan 8e in de resterende GP’s.

De Sprint in Brazilië maakt daarbij niet zoveel uit.

Er is dus best nog wel hoop voor Leclerc, toch?

Deel dit artikel

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen
Henk
Gast
1 jaar geleden

Nick de Vries kan nog derde worden, als heel veel rijders niet finishen en hij gewoon daardoor meerdere podiums scoort 😂🤣

Andy Westland
Gebruiker
1 jaar geleden

Dat laat Max Verstappen niet gebeuren, hij zorgt ervoor dat hij met fair play en strategie van het gehele Red Bull Honda team alles op orde heeft en Ferrari het nakijken geeft.
Dat is de kracht van het gehele team 👍.

Lees meer