Titels van Max meer waard dan titels van Hamilton!

Alonso vertelt aan De Telegraaf dat hij de titels van Max meer waarde toekent, omdat Max veel meer tegen andere coureurs heeft moeten vechten dat dat Hamilton dat moest.

“Ik heb ook veel respect voor Lewis. Toch is het anders als je zeven wereldtitels wint, terwijl je alleen met je teamgenoot hebt hoeven vechten”, legt de Spanjaard uit. “Dan vind ik dat een kampioenschap minder waarde heeft dan wanneer je minder titels hebt, maar wel tegen andere coureurs met gelijkwaardig of zelfs beter materiaal hebt moeten strijden.”

Het is heel bijzonder dat Alonso het hier weer eens ongevraagd opneemt voor Max, juist op een moment waarop de hele fanbase van Lewis en de Engelse pers vanwege te duur eten en te hoge kosten voor doorbetalen zieke werknemers de titels van Max probeert in diskrediet te brengen. Het blijkt dan toch van meer waarde, als hij dat zegt, dan dat willekeurige anderen dat beweren.

Het is te hopen dat Alonso ook zelf nog eens mee kan doen om een kampioenschap of in de buurt kan blijven. De gevechten op het circuit gaan hem immers nog beter af dan de gevechten naast het circuit!

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer