Theo Pourchaire te lief? Zo was Max niet!

Bij de altijd informatieve video’s van Kevin Scheuren en Christian Nimmervoll van Formel1.de, ging het nog even kort over de rookies die tijdens de eerste training in de USGP meededen, Christian zei dat er weinig te zeggen was van de tijden, maar misschien eerder dan over wat die jongens zoal zeiden. Met name van Theo Pourchaire, die in de Alfa Romeo mocht invallen, viel het Christian op, dat Pourchaire zo enorm lief was, onder ander door te zeggen dat dit het mooiste uur van zijn leven was geweest.

Kijk de video hier terug: https://www.youtube.com/watch?v=qkg30e49-A0

Hij refereerde aan Max Verstappen die dat nooit gezegd zou hebben en misschien hooguit na een eerste training in de Toro Rosso dan zou hebben gezegd, dat die auto hem te langzaam was….

Niet dat dat zo was, maar meer om aan te geven, hoe iemand als Max de F1 binnenkwam en hoe iemand anders dat nu doet. Ook de andere rookie-coureurs staken niet onder stoelen of banken hoe blij ze waren en vooral ook, hoezeer hen opviel, dat die F1-auto’s zo verschrikkelijk snel waren, vooral als het gaat om de acceleratie en de remkracht.

 

Deel dit artikel

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer