Red Bull komt met nieuwe auto voor de Grand Prix van Amerika

Zoals sommigen wellicht al gezien hebben op twitter of andere social media, komt Red Bull dit weekend met weer een bijzondere auto. Er is dan ook meteen aan af te lezen voor welke grand prix deze bedoeld is.

En natuurlijk, Red Bull zou Red Bull niet zijn als ze er niet iets groots omheen deden, Het showmodel van de RB19 was namelijk vliegend te zien in Texas, iedereen kon de “limited edition” onder een helikopter zien hangen.

Al één keer eerder dit jaar kwam Red Bull met een speciale versie van hun RB19, namelijk in Miami. Nu dus in Austin, en voor de Grand Prix van Las Vegas zullen ze ook een nieuwe auto presenteren. Alle drie de ontwerpen hebben iets gemeen, niet alleen dat ze voor de races in Amerika bedoeld zijn, maar dat ze door de fans ontworpen zijn.

 

Dit jaar mochten fans meedoen voor de kans om hun ontwerp op de RB19 te zien. Het enige wat je moest doen was je creativiteit gebruiken, zo maakte je kans om in Miami, Austin of Las Vegas Max Verstappen in jouw ontwerp te zien.

Of de liveries dit jaar net zo spectaculair zijn als de witte RB16B waar ze in Turkije mee raceten, laat ik aan jullie over.

Voor welke races willen jullie allemaal nog meer een speciale Red Bull zien?

 

Deel dit artikel

5 1 stem
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen
MisjaB
Gebruiker
1 maand geleden

Ik heb het eerlijk gezegd niet zo met die Rb liveries. Kan ze niet mooier vinden dan de normale. Ik vond wel Williams zeer geslaagd en de mclaren een tijdje geleden.

Lees meer