Max moest trakteren!

Nu het goed gaat met Red Bull, komen de verhalen van onder ander Christian Horner, de teambaas, los over tijden dat het wat minder ging. Onder andere doet hij een boekje open over de crash in Baku tussen Max en Daniel Ricciardo. Hij was zo woedend dat hij ze naar de fabriek liet komen, waar ze alle afdelingen langs moesten om zich te verontschuldigen. (Waarschijnlijk vonden die mensen dat natuurlijk prachtig, dat ze de coureurs ook een keer in levende lijve zagen, maar dat vertelt Horner er niet bij…)

Na een uitgebreide debriefing, die pijnlijk geweest zal zijn, omdat daar ook de nadruk zal zijn gelegd op de crash en niet de bijzondere strategie, was er nog een straf:

Omdat volgens Horner coureurs het vooral ook financieel moeten voelen, heeft hij Max en Daniel de rekening van het Kerstfeest van Red Bull dat jaar laten betalen.

Zo zie je maar, dan kun je wel € 50 miljoen (of meer) per jaar verdienen, maar dan moet je ook regelmatig trakteren…. Omdat je je collega achterop ziet rijden of omdat je aan andermans achtervleugel zit, je zult dan gewild of ongewild moeten trakteren.

Zou Max het graag gedaan hebben? Met zo veel geld maken dat soort strafjes toch niet veel uit?

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer