Max blijft ook in Las Vegas zichzelf en gaat dus winnen!

De verslaggevers van Formel1.de, Christian Nimmervoll en Kevin Scheuren constateerden dat er nog veel niet af was in Las Vegas en waren min of meer goed te spreken over Max’ houding tegenover alle hype aldaar.

Max blijft de nuchterheid zelve en dat is voor deze heren ook wel verfrissend. Iedereen gaat en moet er in mee, Hamilton zegt dat dit de mooiste race ooit kan worden en dat is natuurlijk typisch de situatie waarin Max zo normaal mogelijk blijft doen.

Max had er volgens hen absoluut geen zin in. Max stelt dat het 99% show is en 1% Formule 1. “Ik lijk hier wel een clown” en over een feest dat georganiseerd wordt, geeft hij aan dat hij daar geen trek in heeft. Of hij er dan naar uitkijkt, het weekend, zegt hij dus “Nee”. En hij zou zich ook niet verheugen op de kwalificatie en de race.

Alles wijst er dus op dat Max even heen en weer naar Vegas is gevlogen om de GP te winnen en dan weer door naar Abu Dhabi.

Want, of Max het nou leuk vindt of niet, morgen gaat hij er weer vol tegenaan om de beste afstelling te vinden en met de RB19 een nooit te evenaren record neer te zetten!

Veel plezier!

 

 

Deel dit artikel

3 4 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen
JohannF1
Schrijver
23 dagen geleden

Mooie bijdrage Eric. De focus ligt bij Max volledig op de race inderdaad. Het beste wat je kunt doen met de hele show eromheen. Vanochtend dacht ik nog over de clown opmerking: Misschien een beetje overtrokken. Toen ik later de opening ceremony keek, kwam ik tot de conclusie dat hij gelijk had, en niet zo’n beetje ook. Het was echt clownesk en tenenkrommend ook. Manier waarop rijders werden getoond, en geforceerd moesten zwaaien, om nog maar te zwijgen over het muziek. Het feestje waar Horner en Checo daarna naartoe gingen en Max voor paste (om te slapen, aan de jetlag te wennen en op de race te focussen) was ook meer voor de show en werkte best wel op de lachspieren.

Maar inderdaad. Max is er maar voor 1 ding en focust maar op 1 ding: Het rijden, zoals zou moeten. Die gaat zeker winnen. Hij is snel en in vorm, de RB19 is snel en het circuit ligt ze goed. Wellicht zou ivm de lage temperaturen, Ferrari in de kwalificatie een geduchte tegenstander zijn. Maar in de race lijkt er geen twijfel te bestaan. Er zou veel graining zijn dit weekend, glad (nieuw) laagje asfalt is er en wellicht een beetje regen. Maar juist in moeilijke omstandigheden stijgt Verstappen nog meer boven de rest uit.

JohannF1
Schrijver
23 dagen geleden
Antwoord op  Eric

Volledig mee eens Eric. Beter dan dat kan hij zijn gram niet halen. Iedereen kan doodleuk met de show mee doen, maar uiteindelijk gaat degene met 26 punten en een beker, met een lach naar huis.

Lees meer