Kai Ebel: Wereld te klein als Masi Abu Dhabi onder de SC had laten eindigen!

In een interview bij Champ1.de laat Kai Ebel (die van die bonte jasjes van RTL Duitsland inderdaad) nog een keer zijn licht schijnen over het plotselinge vertrek van Michael Masi. Of het vertrek dat dan alsnog kwam. Hij weet ook niet of Mercedes daar nu nog mee te maken heeft maar stelt wel dat dat hele circus elkaar elke 2 weken tegenkomt en dat er vele belangen over en weer zijn.

Over de situatie waarom Masi weg moest vindt hij dat het nu maar eens een keer afgelopen moet zijn met dat beschuldigen van Masi die precies dat heeft gedaan wat men he hele seizoen van hem verwachtte, namelijk “let them race”. En hij was transparant en vriendelijk, aldus Ebel. Wat zou hij wel niet over zich heen gekregen hebben als hij echt deze race onder de safetycar had laten eindigen? Hij deed wat iedereen eigenlijk wilde. De beslissing in het WK in de laatste ronde van de laatste wedstrijd.

En, zoals Hamilton ook altijd zelf zei, als ze sneller zijn, dan moeten ze mij maar inhalen. En nu was het aan Max. Als Hamilton dan sneller was, dan had hij hem maar moeten inhalen. Hij vindt het ook wat overtrokken wat er nu over en weer met de toeschouwers aan de hand is. Het geroep als Hamilton uit de kwalificatie ligt in Oostenrijk is niet anders als de Engelsen de week ervoor deden. het gaat een beetje teveel richting voetbalpubliek maar dat is nu eenmaal zo. Aldus Kai Ebel.

Wie maakt er geen fouten? Om iemand dan zo daar de schuld van te geven is niet menselijk!

Zie voor het hele interview het youtube-kanaal van Champ1.de: https://www.youtube.com/c/Champ1de

 

Deel dit artikel

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer