Heeft Mercedes Benz Hamilton genegeerd met de keuze voor Russell?

Volgens Peter Windsor, bekend Engels F1-commentator, heeft Lewis Hamilton aan Mercedes aangegeven dat hij liever Bottas als 2e coureur zou hebben, dan dat ze George Russell aam zouden nemen.

Daar was tot nu toe al wel iets van bekend, dat Hamilton al eens had aangegeven, toen Bottas niet presteerde, dat Hamilton het toch voor hem opnam, maar dat het op deze manier gelopen was? Dat ze het wèl aan Lewis Hamilton gevraagd hadden, maar dat ze ondanks Lewis’ voorkeur voor Bottas dan toch voor Russell gekozen hadden, dat was op die manier althans niet naar buiten gekomen.

Dergelijke voorkeuren komen dan dus blijkbaar pas later naar voren, maar dat legt dan ook al direct een bom onder de relatie tussen Hamilton en Russell. Zoals Windsor in hetzelfde interview ook aangeeft, Russell geeft geen “inch” aan een tegenstander, is supersnel en gedreven. Hij vraagt zich ook terecht af, hoe dat zou gaan lopen in een seizoen, waarbij de Mercedes kans heeft op het wereldkampioenschap. Want ook dan zal Russell zeker niet toegeven, zoals Bottas dat altijd wel deed (en vanwege mindere kwaliteiten ook moest doen)

Was dit al bekend of is dit een nieuwe wending?

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer