Grand Prix van België – Max start achteraan?

Deze week “eindelijk” weer een raceweek! Een triple-header die begint bij Spa, via Zandvoort naar Monza, 3 weekends, gevuld met F1. Spa is een legendarisch circuit dat bovendien voor veel coureurs één van de fraaiste circuits is. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat onder andere Max al heeft laten weten, niet blij te zijn met de plannen om Spa niet langer op te nemen in de F1-kalender.

Als alles goed verloopt, hebben wij deze week ook mooie gastcolumns, onder andere van een Engelse, vrouwelijk fan van Max en Tom, die altijd de circuits zo mooi beschrijft voor ons!

Wij zullen de gebeurtenissen op de voet volgen en hier voor jou plaatsen, dan mis je niets!

Even leek het er op, dat het zou regenen dit weekend op Spa, toen nog even misschien op vrijdag en zaterdag, maar nu zou het wel eens alleen op vrijdag nog kunnen regenen. Gezien de recente temperaturen en de waarschijnlijk beperkte regen, gaan we dus een zo goed als droog weekend tegemoet. Geen kans op een herhaling van vorig jaar dus. De uitslag van vorig jaar zou overigens best nog goed kunnen!

Maar, volgens de Telegraaf zou Max ook een motorwissel gaan doen, net als Leclerc dat zou gaan doen. Dan wordt eerste eindigen wel erg lastig!

 

 

Deel dit artikel

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer