Een competitieve auto houdt Max ook na 2028 in F1!

In een interview met Naomi Schiff van SkyF1 licht Max nog een keer toe, waarom hij op enig moment zou willen stoppen met F1 en wat anders zou willen gaan doen.

Hij wil vooral ook iets anders doen, terwijl hij zelf nog goede prestaties kan neerzetten, of dat nu in 24h-races is of racen op de Nordsschleife…

Het interview is niet lang, maar Max laat weten dat hij nu al vanaf zijn 7e competitief race en dat hij nu dus veel vliegt, bezig is met 25 races per jaar en al het simulatorwerk tussendoor en dan nog allerlei marketing-activiteiten die er nog bij komen. Het klinkt dan wat begrijpelijker, vooral als hij zegt dat hij er van houdt om thuis te zijn.

Het bijzonder aan het eind van het interview, is dat hij zelf nog aangeeft, dat het ook afhankelijk is van hoe competitief ze dan zijn, doelden op Red bull. Op de vraag, of hij de F1 zou verlaten als ze hem een kampioenschaps-winnende auto geven, geeft hij dan ook aan, dat het dan wel erg moeilijk zal zijn om in dat geval de F1 vaarwel te zeggen.

Gelukkig maar! De kans is aanzienlijk dat Red Bull met Ford tegen die tijd nog best een goede auto kan neerzetten!

Deel dit artikel

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer