Drive to Survive Season 5 – preview van de afleveringen…

Wat is dat toch met Drive to Survive, dat iedereen vandaag met zo veel hype de berichten volgt en liket en deelt? De titels van de 10 delen zijn bekend en iedereen kan gaan gissen wat er allemaal in zit. De trailer geeft al wat prijs. Max eindelijk in de stoel, de rivaliteit tusasen Wolff en Horner (what’s new?).

Waar zouden deze afleveringen over gaan?

The New Dawn – Het nieuwe tijdperk, na AD2021, de nieuwe auto’s de verwachtingen, de kanshebbers?
Bounce Back – De aflevering over Mercedes, die met al hun porpoising nou niet bepaald een sterke come-back hadden van het seizoen 2021…
Like Father, Like Son – Een coureur met bekende vader, Sainz? Max al? Maar wat is dan de overeenkomst in deze aflevering? Magnussen?
Matter of Principal – Zak Brown die de camera’s graag op zich heeft, maar dit seizoen wel een paar keer negatief, rondom Ricciardo en rondom de Cost-cap-breach?
Hot Seat – Blijkbaar met Perez in deze aflevering, dat kan kloppen. Het stoeltje naast Max is hot, altijd, want in vergelijking met Max is tot nu toe niemand er goed van af gekomen.
Pardon my French – De Alpine -soap? Of zou Netlfix daar niet goed genoeg voor ingevoerd zijn? Dan de overgang van Gasly naar Alpine?
Nice guys finish last – Tsja, een tribute aan Mick Schumacher? Of al aan Ricciardo?
Alpha Male – Günther Steiner zal vast weer vaak voorkomen, dit dus over hem?
Over the Limit – Lastig! In Japan ging het over de limiet wat betreft gevaar op het circuit. Max kwam daar over de streep en had genoeg voor het WK. Maar waarschijnlijk toch de meeste kans dat DTS het hier over de Cost-cap-breach zal hebben.
End of the Road? – Die dan over Ricciardo? En Mick Schumacher? Latifi? Nee, Vettel natuurlijk!

 

Of denken jullie daar anders over?

Deel dit artikel

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer