Gastcolumns / guestcolumns

Bij F1Cover.nl hebben we het liefst dat we zo veel mogelijk participatie van onze lezers hebben en dat we daar veel interactie mee hebben. Omdat we nog maar net begonnen zijn, kan dat natuurlijk nog niet direct hele grote vormen aannemen, maar we werken er hard aan. Alle berichten lenen zich voor interactie en we weten dat velen echt een goede, onderbouwde mening over F1-aangelegenheden hebben.

Als ultieme manier om de interactie te bewerkstelligen, menen wij dat als anderen zelf hun columns, stukje, berichten kunnen schrijven, dat dat nog veel meer aanspreekt dan dat wij zelf het nieuws brengen. De gastcolumns zijn een schitterende manier om jouw eigen verhaal te vertellen, over hoe jij de F1 beleeft, wat jij er leuk aan vindt, wie jouw favoriete coureur(s) zijn, noem maar op.

Het is ook een mooie kans, om te weten te komen, hoe anderen naar de F1 kijken, naar bepaalde rijders. Zouden jullie bijvoorbeeld niet benieuwd zijn, wat Engelse fans van Max vinden? Hoe zij hem zien? Zouden er eigenlijk wel Engelse fans van Max zijn?

Als je dat soort columns leuk vindt, dan zouden we zeggen; “stay tuned” want binnenkort hebben we zo’n bijzonder columnist. Met een mooi verhaal, een aansprekend en persoonlijk verhaal.

Of als je zelf denkt, waarom reageer ik altijd met een paar zinnen en waarom schrijf ik zelf niet een keer een leuk stukje, meld je dan bij ons, registreer je op de site en doe ons een berichtje, dan bespreken we dat!

Deel dit artikel

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer