Wie zou het beter doen bij Ferrari, Max Verstappen of Lewis Hamilton?

In de podcast van WTF1 kwam het even ter sprake, Leclerc nog te lief voor zijn team en Ferrari en dus de vraag of Max of Lewis het beter zouden doen bij Ferrari. Matt liet weten hoe goed het duo Wolff –  Hamilton het daar zou doen en hoe goed Hamilton in staat was een GP te “lezen” en zijn eigen strategie te bepalen. Tommy vond dat Max in het verleden al had bewezen dat hij tegen zijn team in kon gaan en nam het voot Max op.

Wij van F1cover.nl denken ook dat Max bij Ferrari het heel goed zou doen. De laatste GP in Hongarije alleen al geeft het grote verschil aan in zijn en Leclerc’s positie. Leclerc wil langer op de mediums en die bevallen hem, Ferrari pit hem te vroeg in reactie op Verstappen en geeft hem de harde band.

Terwijl Max naar de grid rijdt op de harde banden, waar een heel team bij RB het over eens was en de strategie op uitgestippeld had, zegt hij dat hij daar niet op wil rijden en dus rijdt hij er ook niet op. Zo zijn er ,eer voorbeelden waarom Max het bij Ferrari met zijn status heel goed zou doen.

Wat denken jullie, wie zou het bij Ferrari beter doen, Max of Lewis?

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer