Onverslaanbaar! Red Bull kan zich dankzij Max op 2023 voorbereiden

Dat moet het gevoel zijn voor de andere coureurs. Wat ze ook doen, Max eindigt als eerste, tenzij hij een (groot) technisch probleem heeft.

En het is niet dat hij geen competitie heeft! Hamilton, of hij nu gaat is of niet ( of nog even…) in een MB die ook weer snel is, komt er niet aan. Ook niet als hij een betere startplek had gehad, dat had Max namelijk ook niet, Lewis…

En Russell in de andere MB, zo enorm gebrand om een overwinning te pakken, geen fouten inde strategie, komt er toch niet aan.

Perez dan, keihard aangepakt door Dr Marko, moest het nog echt een keer laten zien maar eindigde in dezelfde auto  (ja, echt wel!) slechts als 5e.

Sainz, die zo enorm graag Leclerc zou verslaan. Zijn wil om te winnen zie je vaak nog het beste aanzien neefje, jullie weten wie we bedoelen toch? Ook hij komt er niet aan. Hij weet gelukkig voor hem soms de strategieën Ferrari te omzeilen, maar gisteren was het niet goed genoeg.

Terwijl Ferrari absoluut de snelheid heeft dit seizoen.

Leclerc laat dat het beste zien. Op de goede banden kan hij het beste Max bijhouden, maar in Hongarije moest en zou Ferrari een nieuw dieptepunt neerzetten met de strategie. Ook kansloos dus en dat geldt na deze race ook voor het kampioenschap.

Wie gaat er immer Max nog bedreigen? Mercedes? En wie dan van dat duo?

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer