Heeft Max medelijden met Leclerc?

Een bijzondere vraag kreeg Max nog in het zoom-deel van de persconferentie na de race in Baku. De reporter Sándor Mészáros stelde hem de vraag of hij medelijden had met (“feel sympathy for”) Leclerc vanwege de pech die hij had gehad in Baku en ook of dat mogelijk was om met iemand medelijden te hebben in zo’n titelgevecht.

Het leek alsof Max er niet lang over hoefde na te denken en zei “Shit happens” als korte samenvatting van wat hij tegen Leclerc zou zeggen.  Max zei dat dat hoort bij autoracen. Het was hèm overkomen en nu ongelukkigerwijs overkwam het Charles. Als hij in die positie was geweest dan was hij ook heel teleurgesteld geweest. “That’s very normal”, zoals Max dat zo vaak zegt. “Het gaat er om hoe je uit zo’n situatie komt. Je leert ervan, je vindt het niet leuk, je wordt er boos van, maar je moet er bovenop blijven zitten”.

George Russell wilde vervolgens nog weten of hij nou wel of niet medelijden had. “Was it a yes or a no then?

Waarop Max nog een keer herhaalde dat “Shit happens”.

Heeft Max dit seizoen al teveel pech gehad of is zijn voorsprong nog niet voldoende groot om nu al medelijden met zijn tegenstanders te hebben? Of is “shit happens” zijn manier om Charles op te beuren?

5 1 stem
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer