“If you make it count” He? Hoe zit dat?

Zomaar een onschuldig gesprekje over de boardradio, zoals Max ze altijd zo rustig kan voeren, waar de rest van het veld al hijgend probeert iets duidelijk te maken….

Maar, gister in VT2, zei Lambiase toch echt: “If you make it count”. Het ging er om, dat Max naar binnen moest komen om aan de high-fuel run te beginnen, ofwel, om aan de setup te werken voor de race. Max lag op dat moment ca. 0,5 seconde achter de tijd van Sainz en misschien zat dat hem niet lekker? Waar het team hem naar binnen wilde halen, vroeg Max om nog een snelle ronde te doen, waarop Lambiase dus dit zei. If you make it count. Want, zo zei Max, hij wilde niet voor P3 of P4 gaan (in de kwalificatie).

Beetje raar toch dan? Dat ze het daar niet over eens zijn? Dat het team het wel goed vindt, maar dat Max zelf nog wil verbeteren?

En ook wel gek dat als Max zo hoog mogelijk op de grid wil staan, dat vervolgens na de kwalificatie Marko en Horner in hun interviews min of meer aangeven dat kwalificeren hier op P1 niet het belangrijkste is. De veelgehoorde opmerkingen over punten op zondag en goede racepace geven dat toch min of meer aan?

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Melding van
guest
0 Comments
Subantwoorden
Bekijk alle bijdragen

Lees meer